Arendame akvapoonilise süsteemi, kus kasutame kalakasvatuse jääke taimede looduspuhtaks ja mahedaks väetamiseks. See hoiab kokku kuni 90% vett ja kasvatab taimi kuni neli korda kiiremini võrreldes mullas kasvatatud taimedega. Süsteemi paigaldamisel tootmisrajooni on võimalik ära kasutada tehastest vabanevat süsihappegaasi ja jääksoojust.
Toome turule kikerherneste baasil vegan dessertkreemid, mis on piima-, gluteeni- ja GMO-vabad. Kreemidele töötame välja erinevad maitsed: šokolaadi, vanilje, šokolaadi-maapähklivõi, küpsisetaigna ja marja.
Pikemas perspektiivis soovime lisaks kikerhernele kasutusele võtta ka läätsed ja soja ning hakata tootma soolaseid poolvalmistoite, mis oleksid alternatiiviks lihatoodetele.
Ühendame tootmisettevõtted, kelle jaoks tekkiv jääk on prügi ning väikeettevõtjad, kes otsivad soodsat toorainet oma toodete tootmiseks. Selgitame välja, millised jäätmed tootmisettevõtetel tekivad ja millist toorainet saaksid väikeettevõtted kasutada, soodustades sellega ringmajanduse mudeli kasutuselevõttu.
Avame ressursisäästliku ja isetegemist innustava käsitöökeskuse. Lisaks füüsilisele keskusele ühendab mõttekaaslasi ka blogi, foorumi, videote ja sotsiaalmeedia toel. Käsitöökeskus annalutter.Kuut aitab läbi praktiliste tegevuste levitada taaskasutust soosivat meelelaadi ja näidata, et igaüks meist saab (lihtsaid vahendeid kasutades) säästlikumalt toimetada.
Kujundame pilkupüüdva märgikujunduse pakenditele, mis annab teavet pakendi keskkonnahoidlikkuse kohta. Märk on lihtsa ning arusaadava disainiga, häid emotsioone tekitav ja usaldusväärne. Märgi kasutamise õiguse saab tootja, kui toodetud pakend on vastav meie väljatöötatud kriteeriumitele. Märk mõjutab pikas perspektiivis tarbija tarbimiseelistusi.